FOTO – CRIMĂ urmată de SINUCIDERE într-o comună din VÂLCEA

UPDATE: Femeia locuia singură, iar în momentul în care cumnatul său a intrat peste ea și a omorât-o în bătaie. El a lovit-o cu pumnii și picioarele până când victima și-a dat ultima suflare. Ulterior, el a mers și s-a spânzurat într-un atelier auto, acolo unde și s-a fratele său s-a sinucis în urmă cu doi ani.

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Păușești Măglași, cunoscut cu probleme psihice, a fost găsit spânzurat, iar ulterior s-a descoperit că cumnata sa, pentru care exista un ordin de protecție împotriva lui, a fost găsită decedată cu urme de violență. Din primele date, se fac cercetări pentru crimă, urmată de sinucidere. Ancheta în curs, coordonată de un procuror, va clarifica circumstanțele exacte ale acestor decese. Iată ce spune IPJ Vâlcea despre acest caz:

La data de 22 septembrie 2024, în jurul orei 09:15, polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că, în localitatea Păușești-Măglași, o persoană a fost găsită spânzurată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, echipajele medicale efectuând manevrele de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ, declarându-se astfel decesul persoanei.

În cauză, este vorba de un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Păușești-Măglași, cunoscut cu afecțiuni psihice. Totodată, au fost efectuate verificări specifice, ocazie cu care s-a stabilit că pe numele acestuia, la data de 23 august a.c., a fost emis un ordin de protecție față de cumnata sa, respectiv o femeie în vârstă de 32 de ani.

Având în vedere aceste aspecte, au fost efectuate verificări în imobilul sus-numitei din aceeași curte, aceasta fiind găsită decedată și prezentând urme de violență.

Din cercetări, s-a stabilit că în ordinul de protecție, bărbatul în vârstă de 39 de ani avea interdicția de a nu se apropia la o distanță de minim 5 metri față de femeia în cauză, cu excepția situației în care aceștia se întâlnesc accidental pe drumul de acces către imobile, întrucât personale locuiau în aceeași curte.

De asemenea, a reieșit că de la data emiterii ordinului de protecție nu au fost semnalate sesizări cu privire la încălcarea obligațiilor ce îi revin în respectivul ordin de protecție.

În cauză, o echipă operativă complexă, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea care efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”.