Incident violent la o firmă din Bărbătești: un localnic reținut

Ieri dimineață, un bărbat de 63 de ani din Bărbătești a depus o plângere la poliție, spunând că în seara de 12 octombrie, în jurul orei 19.00, a fost lovit de un localnic de 50 de ani, în timp ce se afla la o firmă din localitate, mai precis în incinta unui bar. Acesta a fost agresat cu pumnii și picioarele, în special în zona capului și a picioarelor. După ce poliția a verificat situația și a adunat probe, sub coordonarea procurorului, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

”Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, în vederea luării unei măsuri legale care se impune.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, pentru <lovirea sau alte violențe>, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – informează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ