ȘOC. Un alt profesor din Râmnicu Vâlcea este acuzat de elevi de comportament nepotrivit. Vezi la ce liceu!

Cazul de ieri de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea a generat un val de șoc și reacții în comunitatea locală și pe platformele online. Vorbim de incidentul în care un profesor de sport a fost acuzat de o posibilă relație nepotrivită cu o elevă, incident ce fost adus în atenția publicului și a organelor de cercetare penală de către „Justițiarul de Berceni”, un youtuber bine cunoscut pentru demersurile sale de expunere a abuzurilor. Acuzațiile au fost urmate de o reclamație oficială la autorități.

Pe fondul acestui scandal, alte acuzații au apărut, de data aceasta la Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea. Elevi ai liceului au postat numeroase comentarii pe rețelele sociale, acuzând un alt profesor de un comportament deviant. În fața acestor acuzații, conducerea Colegiului Energetic a decis să se autosesizeze și să formeze comisii de analiză pentru a investiga situația și a verifica veridicitatea celor sesizate.

”Analizăm întreaga situație. Am văzut și noi comentariile din mediul online și întrunim comisiile necesare pentru a analiza situație. Vom reveni cu un punct de vedere oficial în momentul în care avem răspunsurile necesare” – ne-a declarat directorul Colegiului Energetic, Mihai Simion.