Solidaritatea care schimbă destine: Căsuța mamei Georgetei din Crețeni

Un vis aparent imposibil s-a transformat în realitate la inițiativa lui Bogdan Brădeanu, care a reușit să mobilizeze comunitatea și oameni cu suflet mare pentru a construi o casă nouă pentru mama Georgetei din Creteni, Vâlcea, o femeie care se confruntă cu probleme grave de sănătate. Printre cei care au contribuit se numără și Ana Zugravu, director al Centrului de Zi Creteni, și Magdalena Popescu cu Fundația Orpheus.

Recent, mama Georgetei a fost mutată în noua ei casă, un moment încărcat de emoție, care a adus lacrimi de bucurie celor implicați. Această inițiativă nu a oferit doar un adăpost nou, ci a renăscut speranța în inimile celor afectați. Oamenii din comunitate s-au unit pentru a sprijini familia Georgetei, demonstrând că, atunci când sunt solidari, pot realiza minuni.

”Ceea ce părea aproape imposibil de realizat , acum câteva luni (in jurul sărbătorii Sf.Invieri), iată că a rânduit bunul Dumnezeu, ca prin ajutorul Sau nemărginit să ridicăm căsuța pentru mama Georgetei de la Crețeni -Vâlcea. Este vorba de cazul acelei mame care are grija singura și fără niciun venit ,de cei 4 copii ai sai, dar și de mama sa, grav bolnavă și țintuită la pat de o boală foarte grea. De cele multe ori și noi primim multe lecții de viata,de lupta și de credință. Când am văzut puterea acestei femei, care nu si-a abandonat copiii și nici pe mama sa, am realizat cât de puține fac eu în comparație cu ea…. Așa ca ne-am mobilizat și împreună cu oameni de suflet, în fata cărora ma înclin și le mulțumesc cordial(doamnei Ana Zugravu-director al Centrului de Zi Creteni ,d-na Magdalena Popescu si tuturor ! ),zilele acestea mama Georgetei a fost în mutata în casa ei. Mulțumesc tuturor și mulțumesc Maicii Domnului, care face minuni nenumărate!” – spune Bogdan Brădeanu.