“Festivalul Toamnei” la Grădinița PP Nord 1 Râmnicu Vâlcea: O poveste în culori, gusturi și creativitate

A fost odată ca niciodată, când fiecare anotimp avea farmecul său, iar Toamna, cu culorile și miresmele sale, îmbrăca curtea Grădiniței PP Nord 1 în bucuria de a petrece timp de calitate. Copii, părinți, bunici și cadre didactice se adunau pentru a crea o atmosferă plină de emoții pozitive, unde fiecare moment devenea o amintire de neuitat.

Sub semnul belșugului și al frumuseții, curtea Grădiniței cu Program Prelungit Nord 1 din Râmnicu Vâlcea se va transforma pe 24 octombrie 2024, de la ora 16.00, într-o imensă cămară plină de bunătăți de toamnă. Fiecare grupă va organiza un atelier diferit la care vor participa părinții împreună cu copiii, ocazie cu care vor expune pe mese: zacuscă, dulcețuri fine, compoturi parfumate, murături diverse, prăjituri delicioase, plăcinte, tarte, checuri, brioșe, mere coapte aromate, dovleci nutritivi la cuptor sau cozonaci “ca la bunica”.

Festivalul va fi un adevărat festin pentru ochi și suflet, unde fiecare preparat va aduce bucurie de la cel mai mic până la cel mai mare, celebrând darurile minunate ale Toamnei. De asemenea, vor fi expuse lucrări decorative, dovleci personalizați și pictură pe figurine din ipsos, transformate de mânuțe îndemânatice în mici opere de artă.

Fiecare părinte este invitat să contribuie la acest eveniment cu o prăjitură, ștrudel, plăcintă cu mere sau dovleac, sau cu borcane de zacuscă, murături, gem sau dulceață specifice toamnei. Festivalul va fi sărbătorit de copii însoțiți de părinți, în curtea grădiniței.

Dragi părinți și copii, conducerea Grădiniției cu Program Prelungit Nord 1 vă așteaptă cu mare drag să celebrați împreună frumusețea Toamnei!