Costinel Stoica, noul primar al municipiului Drăgășani, face apel la unitate și reconstrucție

Ieri, 23 octombrie, a avut loc ceremonia de investire, depunere a jurământului și constituirea noului Consiliu Local în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, marcând un nou început pentru al doilea municipiu al județului. Costinel Stoica, ales primar din partea Partidului Național Liberal (PNL), se află la primul său mandat.

În discursul său de investire, Stoica a subliniat responsabilitatea pe care o resimte în noua funcție, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul cetățenilor. El a promis că va munci pentru binele comunității, dorind să consolideze o societate sănătoasă, prosperă și fericită în Drăgășani. Noul primar a accentuat nevoia de vindecare după o perioadă tensionată și a făcut apel la unitate și împăcare.

El și-a exprimat intenția de a se implica activ și a invitat cetățenii să-i comunice idei, propuneri sau probleme, asigurând că își dorește să facă lucrurile cu calm, disciplină și rigoare pentru binele orașului.

”Cu profundă recunoștință și onoare, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul dumneavoastră constant ! Investirea ca Primar reprezintă pentru mine o responsabilitate imensă și o oportunitate de a continua să lucrez pentru binele orașului nostru.
Mulțumesc tuturor pentru sprijin și implicare! Împreună vom construi un viitor mai bun pentru toți. Îmi doresc să creștem o comunitate sănătoasă, prosperă și fericită. Avem nevoie de vindecare după o perioadă așa zbuciumată. Trebuie să ne adunăm, să ne unim și să nu mai cădem pradă dezbinării și urii care ne-a măcinat în ultimii ani comunitatea. Îmi doresc să facem lucrurile temeinic, cu calm și să ne întoarcem la disciplină și rigoare .Mesajul meu este de împăcare și de unire.
Îmi propun să mă implic mai mult și vă invit pe toți să-mi comunicați dacă aveți idei, propuneri sau probleme” – spune noul primar al municipiului Drăgășani, Costinel STOICA.