ADEVĂRUL CRUD despre stațiunea BĂILE OLĂNEȘTI! Cum e pusă în pericol viața oamenilor!

0

Este una dintre cele mai frumoase statiuni balneo-turistice din Romania si este recunoscuta pentru apele sale minerale care fac minuni…nu degeaba i se spune statiunea cu izvoarele de aur. Chiar daca turistii sunt nevoiti sa plateasca si cateva picaturi de apa, acestia vin cu miile anual la Baile Olanesti. Spre exemplu, in 2015, s-a inregistrat un numar record de turisti, peste 34.000 de persoane venind pe meleagurile valcene pentru a beneficia de efectele terapeutice ale apelor minerale.

Cu toate acestea, adevarul este crud. Nivelul de dezvoltare, din punct de vedere medical, al acestei frumoase statiuni este unul extrem de scazut. Conform unui reportaj facut de o televiziune centrala, la ora actuala in Baile Olanesti nu exista nicio camera de garda pentru urgente si nici macar o statie de ambulanta sau o amarata de salvarea care sa intervina in cazuri urgente. Mai pe șleau, cei peste 34.000 de turisti anuali (majoritatea varstnici) + localnicii pot sa moara linistiti in caz de urgenta medicala pana ajunge ambulanta de la Ramnicu Valcea – de la 20 si ceve de kilometri distanta.
In privinta acestei probleme, purtatorul de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Valcea a venit si cu solutii, dar doar verbale. Ei bine, am aflat ca si autoritatile considera ca e necesara infiintarea unei statii de ambulanta, dar nu se stie cand va fi realizata. Probabil la „vara cailor”, iar pana atunci viata a mii de oameni este pusa in pericol.
Suntem condamnati la subdezvoltare!

0 thoughts on “ADEVĂRUL CRUD despre stațiunea BĂILE OLĂNEȘTI! Cum e pusă în pericol viața oamenilor!

  1. Primarul Vasilache ce parere are? Ultima salvare (o dacia break mai veche de 2000) a fost transformata in masina de serviciu pentru primarie.

  2. Întreb:-A obligat cineva,pe cei ce vor SĂ ZACĂ în scaunele Primăriei ??????……ori CĂCIULILE SÂNT PREA MARI ??????……Nu mă refer neapărat la persoana Domnului Primar,dar birourile,au ajuns neâncăpătoare,însă aici este cheia demersurilor legale şi rapid posibile,inclusiv Conslierii Locali,ce primesc îdemnizații din bugetul Primăriei Olăneşti !!!!!!

Lasă un răspuns