VÂLCEA. Trei traficanți de droguri și un hoț au fost arestați

Trei traficanți de droguri și un hoț au fost ridicați de polițiști, ei fiind urmăriți…


Trei traficanți de droguri și un hoț au fost ridicați de polițiști, ei fiind urmăriți internațional și existând pe numele lor mandate europene de arestare.

Cei trei traficanți, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Alunu , au fost identificați pe raza județului în cadrul unei acțiuni a polițiștilor vâlceni. Ei erau urmăriți internațional, față de aceștia autoritățile judiciare din Finlanda au emis mandate europene de arestare, fiind cercetați pentru infracțiuni de trafic ilicit de droguri și substanțe psihotrope.

De asemenea, oamenii legii au mai identificat și un bărbat de 32 de ani, din Bujoreni, persoană urmărită internațional,față de care autoritățile din Franța au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în grup organizat.

Cei 4 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești care a dispus reținrea acestora pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Birourilor de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, Secției 1 Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea, Posturilor de Poliție Păușești Măglași și Alunu și jandarmilor din cadrul I.J.J. Vâlcea.