Permise de conducere false, descoperite într-un județ vecin…

Zilele trecute, polițiștii dintr-un județ vecin județului Vâlcea au descoperit permise de conducere false. Este…

Zilele trecute, polițiștii dintr-un județ vecin județului Vâlcea au descoperit permise de conducere false. Este vorba despre Argeș, iar în cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiuniilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fals intelectual și uz de fals. De asemenea, polițiștii argeșeni au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane, din localitățile Mioveni și Davidești.

Activitatea s-a desfășurat pe fondul depistării unui bărbat de 27 de ani și a unei femei, de 24 de ani, ambii din Davidești, care au prezentat polițiștilor rutieri, cu ocazia controlului în trafic, în cursul acestui an,permise de conducere, în format electronic, susceptibile a fi false.

Astfel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești, cu sprijinul polițiștilor Poliției Orașului Mioveni și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat trei percheziții domiciliare, una în orașul Mioveni și două în localitatea Davidești, la locuințele a două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiuniilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fals intelectual și uz de fals.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate documente și înscrisuri cu valoare probatorie.

O persoană a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale care se impun.