Tânăr din Vâlcea, reținut după ce a întreținut un act sexual cu o fată de 13 ani

22 de ani are și a fost atât de inconștient încât a abordat o minoră…

22 de ani are și a fost atât de inconștient încât a abordat o minoră de 13 ani și a întreținut un act sexual cu ea. Sigur, totul a fost consimțit, însă mai puțin contează asta, pentru că vâlceanul de 22 de ani, din Bujoreni, a comis o infracțiune pentru care a fost încătușat.

În ziua de 11 februarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați de un bărbat din localitatea Albeștii de Argeș, cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în seara zilei anterioare și nu a mai revenit.

Din verificări, s-a stabilit că minora ar fi plecat în seara anterioară, în jurul orei 21:00, împreună cu un tânăr de 22 de ani, din localitatea Bujoreni, județul Vâlcea. Totodată, din certificări, a rezultat că cei doi ar fi întreținut un act sexual consimțit.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “act sexual cu un minor”, conform art. 220 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto ilustrativ