Tineri din Râmnicu Vâlcea, prinși cu substanțe interzise în autoturism

Zilele trecute, polițiștii au organizat o razie de amploare în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar și…

Zilele trecute, polițiștii au organizat o razie de amploare în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar și în localitățile arondate.

În urma acțiunii au fost legitimate 162 de persoane și s-au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 2 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991 și 2 la alte legi, în valoare totală de 6407 lei.

De asemenea, au verificat 102 autovehicule, fiind reținut în vederea susupendării dreptului de a conduce pe drumurile publice 1 permis de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Tot în cadrul raziei, polițiștii municipiului au depistat, în Râmnicu Vâlcea, doi tineri care dețineau substanțe interzise într-un autoturism.

“În urma controlului autovehiculului, au fost identificate fragmente vegetale de culoare verde-olive cu miros specific, într-o cutie și într-un pachet de țigări, susceptibile a fi substanțe cu efect pshioactiv. Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, întocmindu-se un dosar de cercetare penală în vederea documentării faptei” – precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă.

foto ilustrativ