Descoperă Leonidas Vâlcea, locul unde ciocolata belgiană cucerește și cele mai sofisticate gusturi

La Râmnicu Vâlcea și-a făcut apariția o superbă ciocolaterie/cafetărie. Este vorba despre Franciza Leonidas, un…

La Râmnicu Vâlcea și-a făcut apariția o superbă ciocolaterie/cafetărie. Este vorba despre Franciza Leonidas, un brand cunoscut în întreaga lume, un brand de lux, premium, care vine să acopere un segment ce lipsea cu desăvârșire în municipiul nostru. 

Leonidas Vâlcea și-a deschis ușile în urmă cu patru luni, pe bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea. 

Leonidas Chocolate&Cafe le pune la dispoziție clienților peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, care se pot oferi persoanelor dragi la ocazii speciale. Cine nu iubește ciocolata, nu-i așa?! Diversitatea ofertei se adresează tuturor claselor sociale, prețurile fiind pentru toate buzunarele. 

În locația de pe bulevardul Dem Rădulescu, din Râmnicu Vâlcea, clienții se pot bucura de gustul desăvârșit al pralinelor belgiene, însă pot savura și o cafea delicată pe terasa ce are un farmec aparte sau chiar și în interiorul decorat cu mult bun gust și rafinament. Vâlcenii care vor să le treacă pragul o pot face zilnic, de luni până duminică, între orele 10.00 – 21.00. 

Aromele intense ale ciocolatei belgiene pot fi testate și în perioada 18-20 martie 2022, la Târgul de nunți “DIAMOND”, ediția a VIII-a de la River Plaza Mall, acolo unde Leonidas Vâlcea va organiza un stand de degustări. Vor fi prezentate, în special, tendințele actuale în materie de candy bar și mărturii ideale pentru evenimente.

🅿️