Bărbat încătușat cu forța în plină stradă, în Râmnicu Vâlcea. Vezi de ce!

Condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare cu executare, un bărbat din comuna…

Condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare cu executare, un bărbat din comuna Glăvile, județul Vâlcea, încerca să se sustragă executării pedepsei. Numai că el a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în zona Teatrului Anton Pann, și încătușat cu forța. El a opus rezistență în momentul în care polițiștii l-au abordat, iar rudele ce-l însoțeau au făcut un scandal monstru, scopul lor fiind acela de a le distrage atenția oamenilor legii. Nu au reușit și s-au ales cu amenzi usturătoare.
Trebuie precizat că inculpatul a fost condamnat pentru multe fapte de furt. El sustrăgea cam tot ce prindea: instrumente muzicale, moped, bicicletă, scule, căști de protecție și multe altele.

“Astăzi, 6 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Vâlcea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe numele unui bărbat, din comuna Glăvile, județul Vâlcea, condamnat pentru mai multe infracțiuni de furt calificat.

Acesta a fost identificat în trafic, în municipiul Râmnicu Vâlcea, iar polițiștii l-au imobilizat, deși acesta inițial a opus rezistență.

În momentul aplicării măsurii, de față au fost prezenți și membrii familiei, care au încercat să distragă atenția polițiștilor, tulburând ordinea și liniștea publică, motiv pentru care au fost aplicate măsuri legale conform Legii nr.61/1991.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea încarcerării” – precizează IPJ Vâlcea.

Foto ilustrativ