VÂLCEA. Dosare penale pentru șoferi care au condus cu permis anulat/suspendat

Doi vâlceni s-au ales cu dosare penale după ce au avut tupeul de a se…


Doi vâlceni s-au ales cu dosare penale după ce au avut tupeul de a se urca la volan deși aveau permisul de conducere anulat, respectiv suspendat.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Călimănești care ar fi condus un autovehicul în localitate, având permisul de conducere anulat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se fectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot în cursul aceleași zile, polițiști din cadrul Postului de Poliție Boișoara, au oprit pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DC 6 în localitatea Boișoara, județul Vâlcea. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului în cauză s-ar fi aflat un bărbat din comuna Boișoara, care avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat. 

Totodată, s-a mai stabilit faptul că autoturismul avea ITP-ul expirat, motiv pentru care s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și sancționarea contravențională a conducătorului auto. 

A fost întocmit și un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul  comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto ilustrativ