Coloane de maşini de până la 5 kilometri pe DN 7 – Valea Oltului

Traficul rutier este infernal azi pe Valea Oltului, în zona viaductului Valea Poştei la care…

Traficul rutier este infernal azi pe Valea Oltului, în zona viaductului Valea Poştei la care se execută lucrări de reabilitare de la începutul acestei luni. Coloanele de maşini se întind pe cinci kilometri pe sensul către Râmnicu Vâlcea şi pe o distanţă de mai bine de doi kilometri pe sensul spre Sibiu.

IPJ Vâlcea informează că traficul este restricționat întrucât se desfăşoară lucrări de reparaţii. Din această cauză, dar și pentru că a avut loc un accident rutier grav la Călimănești, s-au format coloane de autovehicule de aproximativ 2 kilometri dinspre Piteşti către Sibiu şi 5 kilometri dinspre Brezoi către Râmnicu Vâlcea.

Restricţiile de trafic la viaductul Valea Poştei, amplasat pe DN 7 (Valea Oltului) , la kilometrul 198+136 metri, în zona localităţii Călimăneşti, sunt cauzate de lucrări de întreţinere şi reparaţii. Acestea au fost instituite la data de 2 mai, iar lucrările sunt estimate a dura până pe 15 iunie.

Circulaţia rutieră se desfăşoară în mod alternativ, fiind dirijată prin semafoare. În cazul în care coloanele de vehicule depăşesc un kilometru , traficul este dirijat cu piloţi de circulaţie, a anunţat Poliţia la instituirea restricţiilor.