Stop traficului infernal pe DN 7, în Vâlcea. Lucrările se vor desfășura noaptea!

Autoritățile din Vâlcea au decis ca lucrările pe DN 7 să de desfășoare pe timpul…

Autoritățile din Vâlcea au decis ca lucrările pe DN 7 să de desfășoare pe timpul nopții. Asta după ce zile în șir au existat blocaje pe Valea Oltului, dar și pe varianta ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, cozile de mașini ajungând să se întindă pe zeci de kilometri. Șoferii nemulțumiți, care și-au petrecut ore-n șir blocați în trafic, au făcut sesizări, iar prefectul de Vâlcea s-a sesizat.

“În urma numeroaselor sesizări primite de la conducătorii auto privind traficul aglomerat și ambuteiajele create pe DN 7, am convocat o întâlnire de lucru cu factorii responsabili din județ. Am analizat cu atenție cele mai potrivite soluții pentru fluidizarea traficului unde, în prezent, se efectuează lucrări de asfaltare. În urma întâlnirii am convenit ca firma care execută lucrările, să le efectueze pe timpul nopții.

Știu că această soluție nu este suficientă și nu va rezolva integral această problemă. Problemele de trafic din județul nostru sunt foarte serioase, iar nemulțumirile conducătorilor auto, care pierd ore bune în trafic, sunt justificate. În același timp însă investițiile în infrastructură trebuie să respecte termenele stabilite. În acest sens, fac un apel la calm și înțelegere” – spune prefectul Mihai Oprea.