Șase tragedii în ultimele 24 de ore, în Vâlcea

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru 17 situaţii de urgenţă….

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru 17 situaţii de urgenţă.

Echipajele au acționat la : 3 traumatisme, un accident pe drumurile publice, 7 diverse afecțiuni medicale, o persoană cu afecțiuni cardiace. De asemenea, au intervenit și la șase tragedii:

– M.I. de 58 de ani de sex masculin, din localitatea Laloșu, găsit fără semne vitale, în urma sinuciderii;

– B.I. de 75 ani, de sex masculin, din localitatea Bujoreni, decedat în urma unui accident rutier; 

– S.D. de 87 de ani, de sex masculin, din localitatea Grădiștea, găsit fără semne vitale; 

– C.C. de 51 de ani de sex feminin, din localitatea Grădiștea găsită in șoc anafilactic în urma înțepării de către o insectă ;

– P.M. de 87 de ani, de sex feminin, din localitatea Băile Govora găsită în stop cardiac.

– O femeie de 47 de ani, din comuna Galicea, a decedat în această dimineață după ce a căzut într-o fântână adâncă de 11 metri. Intervenția pompierilor a durat în jur de 40 de minute, victima fiind scoasă la suprafață în stare de inconștiență. Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale ajuns la fața locului, iar în final a fost declarat decesul.

În toate cazurile, s-au efectuat manevre de resuscitare, inițial de paramedicii sosiți la fața locului și ulterior de personalul SAJ, din păcate fără nici un rezultat, decesul acestora fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ.
După acordarea primului ajutor calificat, celelalte persoane asistate au fost transportate la cele mai apropiate unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare.