IPJ VÂLCEA. Sute de amenzi, zeci de permise reținute și dosare penale întocmite în minivacanța de Rusalii

În această minivacanță de Rusalii, polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea au acționat pentru prevenirea și…

În această minivacanță de Rusalii, polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice, ori a substanțelor psihoactive.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 345 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 80.000 de lei, au fost reținute 47 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au întocmit 5 dosare penale după cum urmează: 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 2 pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și 1 dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Siguranța și protejarea cetățenilor reprezintă o prioritate pentru noi, așadar, vă recomandăm să respectați regulile de circulație.