Tânăr din Vâlcea, prins beat pe DN 7 – Valea Oltului

Cu un tupeu și o inconștiență ieșite din comun, un tânăr de 21 de ani…

Cu un tupeu și o inconștiență ieșite din comun, un tânăr de 21 de ani din comuna Racovița, județul Vâlcea a condus un autoturism pe Drumul Național 7 (Valea Oltului), în localitatea Brezoi, sub influența băuturilor alcoolice. El a fost prins ieri, 29 iunie 2022, de polițiști și s-a ales cu dosar penal.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultatfaptul că, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și coducea cu numerele de înmatriculare provizorii expirate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.