Un traficant și-a uitat borseta cu droguri într-un mall din Râmnicu Vâlcea

Întâmplare demnă de un film de comedie la Râmnicu Vâlcea. Un dealer de droguri și-a…

Întâmplare demnă de un film de comedie la Râmnicu Vâlcea. Un dealer de droguri și-a uitat borseta plină cu substanțe interzise chiar în cel mai mare mall din municipiu. Incidentul a avut loc în data de 25 iulie a.c., în jurul orei 16:22, când un agent de securitate al Shopping City Râmnicu Vâlcea a anunțat la Poliție că a fost găsită o borsetă ce conținea mai multe substanțe interzise și obiecte suspecte.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii la fața locului, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ca fiind proprietarul borsetei buclucașe. În interiorul ei se aflau 12 bile din staniol ce conțineau muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înțepător, totodată fiind găsită și o cutie metalică ce conținea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu și un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.