Produse cu bacterii periculoase, retrase din magazinele Carrefour și Kaufland Râmnicu Vâlcea

Companiile Carrefour și Kaufland au anunțat că retrag de la comercializare loturi de creveţi prefierţi…

Companiile Carrefour și Kaufland au anunțat că retrag de la comercializare loturi de creveţi prefierţi proveniţi din Franţa. Asta pentru că au fost înștiințați că în produse aflate la vânzare a fost descoperită o bacterie periculoasă.

În Râmnicu Vâlcea, au fost comercializați acești creveți în următoarele magazine: Carrefour Hyper de pe strada Ferdinand nr 38, Râmnicu Vâlcea; Kaufland Râmnicu Vâlcea de pe strada Gib Mihăescu nr 30; Kaufland Râmnicu Vâlcea de pe strada Barajului nr. 32-42.

”Vă informăm că datorită prezenţei Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. (distribuitor S.C.ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi, urmare a informaţiilor primite de la furnizorul din Franţa”, a transmis Carrefour.

“Vă informăm că datorită prezenței Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. ( distribuitor S.C.ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos, urmare a informațiilor primite de la furnizorul din Franța” – este și mesajul celor de la Kaufland.

Loturile vizate și menționate de ANPC sunt: LOT 222408H245 – data expirare 26.08.2022 LOT 223066H385 – data expirare 29.08.2022 LOT 223105H391 – data expirare 02.09.2022.