FOTO/VIDEO. Șofer de TIR, găsit mort în râul Olt. Autoritățile încearcă să dezlege misterul decesului…

A murit în condiții necunoscute, iar anchetatorii încearcă să dezlege misterul. Este vorba despre un…


A murit în condiții necunoscute, iar anchetatorii încearcă să dezlege misterul. Este vorba despre un șofer de TIR, care zilele trecute a fost găsit înecat în râul Olt. Nu se știe exact cum a ajuns acolo, există doar o supoziție că i s-ar fi făcut rău și a căzut în apă (lipsa parapeților de protecție din multe zone de pe Valea Oltului se pare că sunt o reală problemă). Cert este că reprezentanții firmei unde era angajat l-au sunat de nenumărate ori, iar acesta nu a răspuns la apel. Ca urmare, autoritățile din Vâlcea au fost alertate, iar, în urma verificărilor, camionul a fost găsit de polițiști într-o parcare publică din zona Brezoi. TIR-ul era descuiat, iar toate bunurile șoferului se aflau în cabină.

Din păcate, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost găsit decedat în râul Olt, fiind scos la suprafață de echipele de căutare ale ISU Vâlcea. Poliția Vâlcea, sub coordonarea Parchetului Brezoi, a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

“În data de 10.09 ac., membrii echipei de căutare/salvare și scafandrii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru degajarea unei persoane, un bărbat de 32 de ani, dată dispărută de către un echipaj de poliție. Camionul persoanei in cauză a fost descoperit parcat regulamentar, într-o parcare pe raza localității Brezoi.
După efectuarea de căutări cu ajutorul bărcii și ulterior cu ajutorul sonarului, corpul bărbatului a fost găsit la aproximativ 10 m adâncime, în zona barajului Gura Lotrului, de pe râul Olt. Acesta a fost adus la suprafață cu ajutorul scafandrilor și predat anchetatorilor pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul” – informează ISU Vâlcea.

1 thought on “FOTO/VIDEO. Șofer de TIR, găsit mort în râul Olt. Autoritățile încearcă să dezlege misterul decesului…

Comments are closed.