Tineri drogați, prinși conducând motociclete în Râmnicu Vâlcea și Mihăești

Doi tineri drogați au fost ieri, 13 septembrie 2022, depistați pe drumurile publice din județul…

Doi tineri drogați au fost ieri, 13 septembrie 2022, depistați pe drumurile publice din județul Vâlcea. Ambii conduceau motociclete, unul fiind prins pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar altul la Mihăești.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat un tânăr din Râmnicu Vâlcea în timp ce conducea un motociclul în municipiu, sub influența drogurilor. În urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, a reieșit un rezultat pozitiv, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea stabilirii substanțelor psihoactive în organism. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Un alt bărbat a fost identificat ieri, de polițiștii Serviciului Rutier, în comuna Mihăești, în timp ce conducea un motociclu, sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, a reieșit un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor spihotrope în organism. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.