VIDEO. Flagrant într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. Unde ascundeau doi tineri drogurile

Doi tineri au folosit o husă de telefon pe post de ascunzătoare pentru drogurile pe…

Doi tineri au folosit o husă de telefon pe post de ascunzătoare pentru drogurile pe care le consumau. Ei au fost prinși în flagrant de un jandarm vâlcean care terminase serviciul și se ducea spre casă. Incidentul s-a petrecut ieri, 20 septembrie 2022, în jurul orei 17.00, în cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea. Cei doi tineri stăteau pe o bancă, în fața unui bloc, și se pregăteau să își prepare o țigaretă din substanțe interzise.

“Florin a condus-o pe soția lui acasă, având grijă să nu o expună niciunui pericol, apoi a coborât în fața blocului pentru a vedea ce se întâmplă cu tinerii.
Cei doi băieți, cu vârstele de 21, respectiv 22 de ani, tocmai își <preparau> o țigaretă din substanțe interzise.

În acel moment, Florin s-a legitimat, oprind astfel activitatea tinerilor. Unul dintre ei a încercat să fugă, însă a fost oprit de colegul nostru. Imediat, Florin a cerut sprijinul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă.
În momentul în care a verificat lucrurile celor doi tineri, a găsit substanțe interzise pe care aceștia le ascunseseră în husa telefonului.

În urma controlului corporal realizat de jandarmii vâlceni, au fost găsite asupra celor doi mai multe <cuie> și obiecte folosite la mărunțirea fragmentelor vegetale.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

Colegul nostru, Florin Dăscălescu, este ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Are gradul de maior, iar în anul 2019 a participat la o misiune internațională în Afganistan, având rolul de a asigura protecția monitorilor jandarmi” – precizează Jandarmeria Vâlcea într-un comunicat de presă.