FOTO-VIDEO. Mașină și circa 100 de kg de pește braconat, confiscate la Vâlcea

Transporta ilegal aproape 100 de kilograme de pește braconat în momentul în care a fost…

Transporta ilegal aproape 100 de kilograme de pește braconat în momentul în care a fost oprit în tragic de polițiștii din  cadrul Secției 11 Zătreni. Incidentul a avut loc ieri, 29 septembrie 2022, pe raza comunei Grădiștea, iar bărbatul în vârstă de 59 de ani, din Băbeni, a rămas și fără mașină și fără pește.

Mașina în care se afla peștele confiscat a fost oprită în trafic se polițiștii, care cel mai probabil au primit ”un pont”. Oamenii legii au percheziționat autoturismul, iar în portbagaj au fost descoperite mai multe recipiente în care se afla pește de diferite specii.

Evident, băbenarul nu deținea documente de transport și proveniență astfel că polițiștii au urmat procedura, confiscând cele 98,5 de kilograme de pește, precum și autoturismul folosit pentru transport.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea o poliță de asigurare obligatorie fiind luată măsura sancțiunii contravenționale, precum și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare. În cauza a fost întocmit și un dosar penal în care se efectuează cercetări.