Magazinul MERE se deschide la RÂMNICU VÂLCEA. Prețuri cu minim 20% mai mici!

În data de 6 octombrie 2022, primul supermarket MERE din județ se deschide în municipiul…

În data de 6 octombrie 2022, primul supermarket MERE din județ se deschide în municipiul Râmnicu Vâlcea. Va fi o adevărată revoluție a prețurilor, pentru că reprezentanții MERE aplică o politică strictă a costurilor, au colaborări directe cu producătorii, iar marja comercială adăugată este minimă. Aceste măsuri de excepție le permit celor de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici la o gamă variată de produse și să expună la raft oferte excepționale. Raportul calitate – preț este optim și, ca urmare, la Râmnicu Vâlcea se va produce o mică revoluție pe piața de retail. O competiție sănătoasă e întotdeauna benefică pentru clienți! Iată câteva exemple de prețuri:

Primul supermarket MERE din Râmnicu Vâlcea, ce are deschiderea pe data de 6 octombrie 2022, este situat pe strada Calea lui Traian, nr. 9B, în zona Automag.

O caracteristică a supermarketurilor MERE e aceea că produsele sunt luate de clienți direct de pe peleți.

„Clienții MERE sunt în general familii cu venituri mici, oameni cărora le place să facă economie de timp și bani, care își planifică atent cumpărăturile și vizitează magazinul o dată sau de două ori pe lună. Produsele pe care le avem sunt în mare parte fabricate în România, dar avem şi câteva din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Germania, de unde avem detergenţi, spre exemplu, sau Turcia, de unde provin unele dulciuri”” – spun reprezentanții MERE.

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.

Programul marketului MERE este de de luni până duminică, de la ora 09.00 până la ora 20.30.