Acuzați de furt după ce au sustras bunuri dintr-o locuință din Râmnicu Vâlcea

Doi bărbați au intrat în vizorul oamenilor legii după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea. Fapta ar fi fost comisă în data de 23 septembrie 2022, însă suspecții au fost identificați după câteva zile. Dosarul penal a fost întocmit de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea, cei care au făcut ancheta și au obținut probe împotriva celor doi bănuiți. Suspecții sunt un bărbat de 44 de ani, din Baia Mare și un bărbat de 28 de ani, din Pietrari.

„La data de 25 septembrie față de bărbatul de 44 de ani a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar în baza ordonanței emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea la data de 26 septembrie față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 29 septembrie, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani, astăzi urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea dispunerii de măsuril legale” – precizează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ