MERE Râmnicu Vâlcea este deja printre cele mai căutate marketuri din județ. Stocuri epuizate, dar reînnoite rapid

Deschis de circa o săptămână, supermarketul MERE Râmnicu Vâlcea și-a făcut deja un loc binemeritat…

Deschis de circa o săptămână, supermarketul MERE Râmnicu Vâlcea și-a făcut deja un loc binemeritat pe piața de retail din județul nostru. Vâlcenii au aflat destul de repede că prețurile de la MERE sunt cu cel puțin 20% mai mici decât în alte marketuri. Pentru cei care nu au ajuns încă, le spunem că angajații MERE îi așteaptă cu prețuri extrem de bune la raft, în locația de pe strada Calea lui Traian, nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman.

Startul magazinului MERE Râmnicu Vâlcea a fost unul extrem de bun. În primele zile, stocurile la multe produse s-au epuizat, însă au fost reînnoite rapid. “Pot spune cu mândrie că suntem deja destul de căutați. Vânzările au mers foarte bine, iar cifrele vorbesc în locul nostru! Ni s-au epuizat stocurile la mai multe produse, cum ar fi la cafea, balsam de rufe sau mezeluri. Vestea bună este că au fost reînnoite rapid, astfel că oamenii s-au putut bucura în continuare de produsele noastre la prețuri foarte bune. Cam toate produsele noastre sunt căutate: detergenții, zahărul, cafeaua, mezelurile etc.” – ne-a spus Laura Mihăilă, directorul MERE Râmnicu Vâlcea.

Iată, în galeria foto de mai jos, produsele și prețurile din marketul MERE Râmnicu Vâlcea:

MERE le oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri de pe piață,la o gamă largă de produse. Practic, găsești cam tot ce vrei acolo! Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim.

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos. 
În imaginea de mai jos, puteți vedea pe hartă locația exactă a magazinului MERE din Râmnicu Vâlcea 👇:

Programul marketului MERE Râmnicu Vâlcea este de de luni până duminică, de la ora 09.00 până la ora 20.30.