180 de persoane legitimate ieri în Râmnicu Vâlcea


180 de persoane au fost legitimate ieri, 18 octombrie 2022, în cadrul unei acțiuni a Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, dar și secțiile de poliție arondate. Oamenii legii au avut ca principal scop asigurarea unui climat optim de siguranță publică în municipiul Râmnicu Vâlcea, precum și depistarea persoanelor certate cu legea. Evident că razia s-a lăsat și cu amenzi, majoritatea fiind pentru încălcarea normelor rutiere.

“Au legitimat 180 persoane, au aplicat 36 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice,  republicată și o sancțiune contravențională conform altor acte normative, în valoare totală de 7.650 lei.

De asemenea, au oprit pentru control un număr de 116 autovehicule, fiind reținute 4 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.

foto ilustrativ