Amenzi usturătoare și permise reținute în vederea suspendării pentru doi ”zmei” ai șoselelor, care au gonit cu autoturismele pe DN 64, pe “patru benzi”, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Incidentul s-a produs ieri, 8 noiembrie 2022, ei fiind prinși pe radar având o viteză de peste 120 km/h.

Primul depistat de polițiști a fost un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism cu viteza de 121 km/h pe D.N.64, în localitatea Râmnicu Vâlcea, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. El a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, tot pe D.N. 64, în localitatea Râmnicu Vâlcea, o persoană de 43 de ani, a fost înregistrată de radar circulând cu viteza de 123 km/h, într-o zonă cu limitare de viteză la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

By C.C.