Doi șoferi au fost prinși conducând cu peste 120 km/h în Râmnicu Vâlcea

Amenzi usturătoare și permise reținute în vederea suspendării pentru doi ”zmei” ai șoselelor, care au…

Amenzi usturătoare și permise reținute în vederea suspendării pentru doi ”zmei” ai șoselelor, care au gonit cu autoturismele pe DN 64, pe “patru benzi”, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Incidentul s-a produs ieri, 8 noiembrie 2022, ei fiind prinși pe radar având o viteză de peste 120 km/h.

Primul depistat de polițiști a fost un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism cu viteza de 121 km/h pe D.N.64, în localitatea Râmnicu Vâlcea, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. El a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, tot pe D.N. 64, în localitatea Râmnicu Vâlcea, o persoană de 43 de ani, a fost înregistrată de radar circulând cu viteza de 123 km/h, într-o zonă cu limitare de viteză la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.