Râmnicenii nu vor avea apă caldă și căldură la parametrii normali, în această seară

Un nou eveniment neplăcut la CET Govora, o nouă problemă de furnizare a apei calde…

Un nou eveniment neplăcut la CET Govora, o nouă problemă de furnizare a apei calde și agentului termic în municipiul Râmnicu Vâlcea. Printr-un comunicat de presă, directorul Ion Roescu anunță că, în această seară, râmnicenii nu vor primi apă caldă și căldură în calorifere la parametrii normali din cauza spargerii cazului C5:

“In data de 09 noiembrie 2022, ora 09.15, s-a produs un eveniment imprevizibil constand in spargerea violenta a cazanului C5, acesta fiind singurul cazan cu care se functiona avand in vedere temperaturile ridicate din aceasta perioada.

Imediat dupa producerea acestui eveniment au inceput manevrele de pornire a cazanului nr. 7, dar datorita intreruperii temporare a furnizarii agentului termic si  inertiei sistemului de termoficare, in aceasta seara nu se vor putea asigura parametrii nominali pentru caldura si apa calda.

​Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor afectati de intrerupere in aceasta perioada si va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru executarea intr-un timp cat mai scurt a tuturor manevrelor necesare astfel incat sa revenim la valori normale ale parametrilor agentului termic”.