FOTO – Tragedie în munți, la Vâlcea. Bărbat găsit mort lângă un utilaj…

Un bărbat de 43 de ani și-a găsit sfârșitul în munți, în urma unui presupus…

Un bărbat de 43 de ani și-a găsit sfârșitul în munți, în urma unui presupus accident de muncă. Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, 16 noiembrie 2022, în extravilanul comunei Câineni, în munții Arsuri din masivul Făgăraș. Bărbatul, domiciliat într-o localitate din Arad, era angajat al unei societăți de exploatare forestieră, iar în urma cu câteva săptămâni a mai fost căutat de salvatorii vâlceni după ce s-a anunțat că ar fi căzut cu TAF-ul într-o râpă. Ei bine, atunci l-au găsit autoritățile dormind lângă utilaj, având doar o avansată stare de ebrietate. Acum, însă, din păcate, el a fost găsit mort.

Incidentul a fost anunțat prin 112 de către patronul societății unde era angajat, care, la rândul său, a aflat vestea de la un drujbist ce ar fi fost martor al evenimentului. La fața locului s-au deplasat salvamontiștii, paramedicii de la SMURD Brezoi și polițiștii, care au ajuns cu eforturi colosale în zona greu accesibilă unde se afla victima. Din păcate, ajunși acolo, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 43 de ani, el fiind decedat.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul conducea un TAF în momentul în care a lovit un mal de pământ. El ar fi suferit o fractură de coloană în zona cervicală. În cauză se fac cercetări în continuare, iar inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vâlcea au intrat și ei pe fir.