VÂLCEA – Chef în haine de polițist. S-a ales cu dosar penal pentru uzurpare de calități

A furat bluza unui polițist din Sibiu, iar apoi s-a distrat pe cinste la o…

A furat bluza unui polițist din Sibiu, iar apoi s-a distrat pe cinste la o petrecere. Este vorba despre un individ din Vâlcea, care s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de uzurpare de calități, după ce imaginile cu el îmbrăcat cu bluza ce are însemnele Poliției Române au ajuns pe Tik-Tok.

“Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racovița, județul Vâlcea

Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată la data de 27 noiembrie 2022, în orașul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale” – precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.