Urmărire ca-n filme pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Drogat, a furat o mașină din zona Dovali și a plecat la plimbare…

UPDATE: Polițiștii au dispus, în baza probatoriului administrat, masura reținerii a tânărului de 25 de…

UPDATE: Polițiștii au dispus, în baza probatoriului administrat, masura reținerii a tânărului de 25 de ani, pe o perioada de 24 h,  fiind introdus în Centru de Reținere și Arest Preventiv – IPJ Vâlcea.

Zarvă mare în cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea azi, 22 decembrie 2022. Mai multe echipaje de Poliție urmăreau în trafic, ca-n filme, un autoturism, somându-l în nenumărate rânduri pe șofer să oprească. Incidentul a avut loc în jurul prânzului, când un tânăr de 25 de ani, din comuna Mihăești, a furat o mașină din zona Dovali. Proprietara autoturismului lăsase motorul pornit, coborând să cumpere ceva. Când s-a întors la mașină, ea a observat că aceasta dispăruse și a sunat imediat la 112.

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea s-au mobilizat rapid și l-au identificat în trafic pe suspect. Acesta nu a catadicsit însă să oprească la semnalele oamenilor legii, continuându-și drumul. Într-un final, după o urmărire pe mai multe străzi din cartierul Nord, polițiștii au reușit să-l prindă în zona Elegant. Astfel au aflat că tânărul de 25 de ani avea și permisul anulat și se mai afla și sub influența drogurilor.

În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni: furt calificat, conducerea fără permis și conducerea sub influența substanțelor interzise.