VIDEO. PERCHEZIȚII la RÂMNICU VÂLCEA și BUDEȘTI. Prejudiciu de circa 20 milioane lei…

Patru percheziții și trei mandate de aducere: acesta este bilanțul unei acțiuni ce a avut…

Patru percheziții și trei mandate de aducere: acesta este bilanțul unei acțiuni ce a avut loc în această dimineață. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au efectuat 4 percheziții, în județul Vâlcea (2) – la Râmnicu Vâlcea și Budești, dar și în municipiul București (1) și în județul Ilfov (1).

Dosarul penal deschis vizează unele persoane care au derulat activități de colectare și comercializare de deșeuri feroase și neferoase, prin intermediul unei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat se ridică la circa 20 milioane lei.

“Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și folosire, cu rea-credință, a bunurilor sau creditului societății, într-un scop contrar intereselor acesteia.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate mijloacele de probă folosite la comiterea faptelor.

De asemenea, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul I.P.J. Vâlcea, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Prejudiciul cauzat este estimat la 20.000.000 de lei.

La activitate au participat criminaliști din cadrul Serviciul Criminalistic Vâlcea, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, polițiști din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția Sectorului 1 – S.I.C.E., I.P.J. Ilfov – S.I.C.E., I.G.P.R. – S.I.A.S. și jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.