Masa de Paște cu MERE o faci! Magazinul din Râmnicu Vâlcea vă oferă prețuri imbatabile la zeci de produse!

V-ati făcut lista pentru masa de Paște? Magazinul MERE din Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la…

V-ati făcut lista pentru masa de Paște? Magazinul MERE din Râmnicu Vâlcea vă așteaptă la cumpărături cu zeci de produse la prețuri imbatabile. În condițiile în care prețurile alimentelor au crescut vertiginos, Magazinul MERE vine cu oferte la o gamă largă de produse pentru masa ce urmează să o pregătiți acasă și să o savurați în familie. Masa de sărbători presupune cumpărături ale multor produse tradiționale. La MERE găsești cam tot ce îți trebuieproduse din carne, sucuri, vin, bere, spirtoase, cozonaci, murături, conserve, făină, mălai, ulei, brânzeturi, lactate, candele, produse de curățenie, detergenți, mâncare de animale și multe altele. Programul magazinului este de luni până vineri de la ora 09.00 la 20.30, sâmbătă de la ora 09.00 la 18.00, iar în prima și a doua zi de Paște este închis.

Iată, în galeria foto de mai jos, câteva din ofertele magazinului MERE în Săptămâna Mare:

Vâlcenii au aflat destul de repede că prețurile de la MERE sunt cu cel puțin 20% mai mici decât în alte marketuri. Pentru cei care nu au ajuns încă, le spunem că angajații MERE îi așteaptă cu prețuri extrem de bune la raft, în locația de pe strada Calea lui Traian, nr 9, din municipiul Râmnicu Vâlcea, chiar lângă Automag și în apropiere de Dedeman.

MERE le oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri de pe piață,la o gamă largă de produse. Practic, găsești cam tot ce vrei acolo! Cum reușesc cei de la MERE să practice prețuri cu minim 20% mai mici? Simplu! În magazinele MERE se aplică o politică strictă a costurilor, iar colaborările se fac directe cu producătorii. Mai mult decât atât, marja comercială adăugată este minimă. Sunt măsuri de excepție care le permit celor de la MERE să expună la raft oferte imbatabile, iar raportul calitate – preț să fie optim.

ATENȚIE, la MERE cumpărătorii pot achiziționa produse (și) la bucată, dar și în număr mai mare, la același preț avantajos.