Polițiștii din Sibiu au descins într-o stațiune din Vâlcea. Vezi de ce!

Ieri, 4 mai a.c., polițiștii din Sibiu, în urma unor percheziții domiciliare, au reținut un…

Ieri, 4 mai a.c., polițiștii din Sibiu, în urma unor percheziții domiciliare, au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Vâlcea, care este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 30 martie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe raza localității sibiene Șura Mare, de unde ar fi sustras bani și bijuterii din aur. Prejudiciul creat se ridică la suma de 12.000 de lei.

În cadrul activităților desfășurate în vederea soluționării cauzei, la data de 4 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub coordonarea procurorului de caz și cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Vâlcea, au desfășurat o percheziție domiciliară pe raza localității Băile Olănești, județul Vâlcea, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri și bani, susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. 

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.  

foto ilustrativ