DRĂGĂȘANI. Prins drogat la volan și cu droguri la purtător…

La data de 14 mai, ora 19:10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Drăgășani au…

La data de 14 mai, ora 19:10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Drăgășani au oprit pentru control un autoturism, în municipiul Drăgășani, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Vulturești, județul Olt.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor interzise în organism.

De asemenea, în urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit 2 folii de staniol ce conţineau 10 grame de fragmente vegetale de cannabis.

A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Totodată, cauza a fost înaintată Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării verificărilor.