Cursă de coșmar! Taximetrist din Râmnicu Vâlcea la un pas de a fi tâlhărit de un client!

 Un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru comiterea unei tentative de…

 
Un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru comiterea unei tentative de tâlhârie și a unei fapte de tâlhărie calificată. Victime i-au fost o femeie și un bărbat din Râmnicu Vâlcea, acesta din urmă fiind un taximetrist.

Despre fapta de tâlhărie autoritățile nu au dorit să facă nicio precizare, în schimb, Poliția Vâlcea a emis un comunicat de presă cu privire la incidentul în care un taximetrist a fost amenintat cu cârlig metalic de la un umeraș. Totul s-a întâmplat în dimineața de 13 mai a.c., în jurul orei 04.00, când taximetristul a sunat la 112 și a anunțat că a fost la un pas de a fi tâlhărit de clientul său. Polițiștii l-au prins rapid pe suspect, iar Tribunalul Vâlcea a decis arestarea preventivă a suspectului Bogdan Constantim A. pentru următoarele 30 de zile.

“Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleași nopți, aflându-se în timpul serviciului, în calitate de taximetrist, după ce a transportat un client la destinația dorită, acesta i-ar fi solicitat banii din încasări sub amenințarea unui obiect metalic. 

Persoana vătămată a opus rezistență, timp în care, bănuitul a părăsit locul faptei,  fiind identificat la scurt timp de către polițiști.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, bărbatul în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea” – informează Poliția Vâlcea.