Casă distrusă de flăcări, noaptea trecută, la Budești

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu produs…

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din comuna Budești, sat Racovița. Totul s-a întâmplat în jurul ore 01.30, flăcările pornind de la un scurt circuit.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifestă generalizat la acoperișul locuinței, existând pericol de propagare la alte două imobile situate în apropiere. În timpul misiunii de stingere, echipajul SMURD sosit la fața locului a evaluat un bărbat care a suferit un atac de panică, ulterior acesta refuzând transportul la spital.
După aproximativ o oră de la sosirea echipajelor, incendiul a fost lichidat. În urma evaluărilor preliminare, s-a constatat că a fost afectat acoperișul casei, pe o suprafață de circa 80 de mp. De asemenea, a fost afectat de fum și apă interiorul imobilului.
Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit, la instalația de alimentare cu energie electrică.