Zeci de intervenții ale ISU Vâlcea, weekend-ul trecut

În perioada 26 mai ora 08:00 – 29 mai ora 08:00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al…

În perioada 26 mai ora 08:00 – 29 mai ora 08:00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al judeţului Vâlcea au desfășurat 58 de misiuni și intervenții, majoritatea constând în  gestionarea optimă a situațiilor de urgență și în acordarea primului ajutor medical calificat.

Membrii echipajelor SMURD au intervenit la 43 de situaţii de urgenţă, dintre care 14 traumatisme, 6 accidente rutiere și 23 de diverse afecțiuni medicale, acordând asistență medicală unui număr de 45 de persoane aflate în dificultate.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii, precum și pentru evacuarea apei dintr-o locuință. În urma acestor evenimente s-au înregistrat doar pagube materiale.

De asemenea, în perioada de referință, salvatorii vâlceni au fost solicitați să intervină în alte 12 situații de urgență, pentru transportarea persoanelor supraponderale, deblocare de ușă, asanare muniție sau asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la accidente rutiere.

Foto ilustrativ