Tânăr din Vâlcea, prins cu droguri la Sibiu. Vezi unde a încercat să le ascundă de polițiști…

Ieri seară, în jurul orei 19.40, în municipiul Sibiu, doi tineri, unul vâlcea, iar altul sibian,…

Ieri seară, în jurul orei 19.40, în municipiul Sibiu, doi tineri, unul vâlcea, iar altul sibian, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși cu droguri. Asta s-a întâmplat în urma unor sesizări ale oamenilor, cum că pe strada Oțelarilor mai mulți băieți fac gălăgie și deranjează trecătorii. Ei bine, cei doi tineri au atras atenția prin comportamentul lor ciudat, oamenii legii realizând că aceștia consumaseră substanțe interzise. Și evident, aveau și droguri asupra lor, iar vâlceanul să scape neprins și-a băgat plicul cu droguri fix în… cavitatea bucală.

“La fața locului au fost identificați doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani, din Cisnădie, și unul în vârstă de 26 de ani, din județul Vâlcea, care aveau un comportament confuz și incoerent, motiv pentru care li s-a solicitat să prezinte bunurile pe care le aveau asupra lor.

În urma controlului efectuat, asupra tânărului în vârstă de 20 de ani s-a găsit o pungă din plastic ce conținea materie vegetală verde, cu miros înțepător.

Celălalt tânăr a încercat să ascundă în cavitatea bucală un plic transparent ce conținea o substanță solidă transparentă.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Sibiu.