Deputatul Cristian Buican anunță: Continuă în ritm accelerat deschiderea finanțărilor din Programul „Anghel Saligny”

Ieri, 7 august, a avut loc la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației o nouă…

Ieri, 7 august, a avut loc la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației o nouă sesiune de semnare a deschiderii finanțărilor pentru proiectele administrațiilor locale. Ministrul liberal Adrian-Ioan Veștea a semnat, împreună cu edilii localităților care vor fi beneficiare ale proiectelor, contracte în valoare de peste 750 de milioane de lei. Astfel, liberalii își respectă promisiunea de a crește ritmul deschiderii finanțărilor prin Programul „Anghel Saligny”.

Ca de fiecare dată, când s-au semnat astfel de contracte, unii dintre edilii liberali ai localităților vâlcene cărora le-au fost aprobate proiectele au participat la acest important eveniment. De data aceasta a fost rândul primarului din Mihăești Constantin Bărzăgeanu, a primarului din Pietrari, Nicolae Moraru, și a primarului Ionel Vlădulescu din Budești. Pentru modernizarea drumurilor de interes local din comuna Mihăești au fost alocați peste 13,3 milioane de lei; comuna Pietrari a primit 14,5 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor comunale DC 151 și DC 153, precum și a drumurilor publice din interiorul satelor Pietrari și Pietrarii de Sus; pentru comuna Budești au fost alocate peste 13,4 milioane de lei în vederea înființării rețelei de canalizare în satele Racovița și Linia. 

Prin alocarea acestor importante sume, locuitorii satelor menționate se vor putea bucura de utilitățile a căror realizare o așteptă de ani de zile, iar edilii își văd încununate eforturile de elaborare și susținere a proiectelor alături de conducerea Filialei PNL VÂLCEA și de reprezentanții cetățenilor la nivel local și central.

În numele PNL VÂLCEA, Președintele Filialei, deputat Cristian Buican, îi asigură pe cetățeni și pe primarii noștri că se vor bucura în continuare de tot sprijinul atât în cadrul Filialei, cât și la nivel central.

Comunicat de presă – Filiala PNL Vâlcea