Vâlcean urmărit în trafic de Poliție prin București. Avea în mașină multe droguri…

Urmărit în trafic prin București după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, un…

Urmărit în trafic prin București după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, un tânăr de 32 de ani, din județul Vâlcea, a fost încătușat și percheziționat în plina stradă, în Sectorul 1. Incidentul a avut loc zilele trecute, iar în mașina vâlceanului au fost descoperite multe droguri.

”Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea.  În continuare s-a procedat la urmărirea vehiculului, ulterior acesta fiind oprit.

Persoana care se afla la volanul autovehiculului a fost imobilizată de către polițiștii rutieri, iar după stabilirea identității s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani”, anunță polițiștii bucureșteni.

Tânărul a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici”, în vederea prelevării de mostre biologice, după ce în prealabil a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, respectiv DrugTest.

În autoturism au fost găsite mai multe substanțe din categoria drogurilor de risc.

A fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deținere de substanțe psihoactive”, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.