S-a întâmplat la Vâlcea! Copil de 10 ani, prins la volan de un polițist aflat în timpul liber

Incident absolut incredibil într-o comună din Vâlcea. Un minor de 10 ani s-a urcat la…

Incident absolut incredibil într-o comună din Vâlcea. Un minor de 10 ani s-a urcat la volanului unui autoturism și a plecat liniștit la plimbare, cu încredințarea unei femei, care, în inconștiența ei, s-a urcat în mașină pe locul pasagerului din dreapta. Totul s-a întâmplat ieri, 24 august 2023, pe DJ 703 G, în localitatea Berislăvești, iar cel care a descoperit fapta a fost agentul șef de poliție Mitu Marian, de la Postul de Poliție Sălătrucel, care se afla în timpul liber.

“Astfel, ieri, în jurul orei 18.00, polițistul a oprit autoturismul în cauză și a anunțat colegii aflați în timpul serviciului despre eveniment, la volan fiind identificat un minor, de 10 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de o femeie, de 56 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Datorită atenției manifestată de colegul nostru, o plimbare de scurtă durată s-a sfârșit înainte de producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie, motiv pentru care îl felicităm pentru intervenția avută!” – precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Foto dreapta: agentul șef de poliție Mitu Marian