Vitezomanii, “vânați” de polițiștii rutieri pe DN 64, Râmnicu Vâlcea – Drăgășani

În cursul zilei de ieri, 24 august a.c., în intervalul orar 19.00-21.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean…

În cursul zilei de ieri, 24 august a.c., în intervalul orar 19.00-21.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat, pentru combaterea excesului de viteză pe sectorul de drum DN 64Râmnicu  Vâlcea – Drăgășani.

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, Formațiunii rutiere Băbeni și Formațiunii rutiere Drăgășani, în colaborare cu cei ai Serviciului Rutier Olt au demarat acțiuni pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, acționându-se cu 3 aparaturi de tip radar, amplasate în sistem cascadă.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.000 lei, dintre care 28 au fost constatate la încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere.