DRĂGĂȘANI. Pozitiv la cannabis și cu droguri în buzunar și în mașină…

La data de 30 august a.c., ora 21.00, polițiștii Municipiului Drăgășani au depistat un tânăr,…

La data de 30 august a.c., ora 21.00, polițiștii Municipiului Drăgășani au depistat un tânăr, de 20 de ani, din orașul Băbeni, în timp ce conducea un autoturism, în municipiu, sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența în organism a unei substanțe psihoactive, respectiv cannabis, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor psihotrope în organism.

În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului, au fost descoperite 36,87 de grame de fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care există bănuiala că acestea fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

De asemenea, s-a procedat și la controlul autovehicului, unde au fost descoperite 8,78 de grame de fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care există bănuiala că acestea fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

Întreaga cantitate a fost ridicată și predată polițiștilor din cadul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.