Directorul CAS Vâlcea, după întâlnirea cu președintele CNAS: Am discutat despre modalitățile prin care putem răspunde mai bine nevoilor pacienților

Întâlnire de lucru a președintelui CNAS, dr. Andrei Baciu, cu directorii generali ai caselor de asigurări de…

Întâlnire de lucru a președintelui CNAS, dr. Andrei Baciu, cu directorii generali ai caselor de asigurări de sănătate, printre aceștia numărându-se și Alin Voiculeț, directorul general al CAS Vâlcea.

Vreau să avem o abordare eficientă și pragmatică, în care pacientul este pus întotdeauna pe primul loc. Ținem cont de dificultăți și rezolvăm problemele pas cu pas, cu focus pe priorități și, în definitiv, pentru a moderniza sistemul de sănătate”,  a fost mesajul pe care  președintele CNAS, dr. Andrei Baciu, l-a transmis, directorilor generali ai caselor județene de asigurări de sănătate în cadrul întâlnirii de lucru ce a avut loc la sediul CNAS, marți 5 septembrie 2023.

Cunoscut pentru implicarea și lupta sa de zi cu zi pentru îmbunătățirea activității furnizorilor de servicii medicale în scopul creșterii calității serviciilor furnizate populației județului Vâlcea, directorul CAS Vâlcea, Alin Voiculeț, a considerat această întâlnire o modalitate perfectă pentru a găsi, prin dialog, cele mai bune soluții pentru ca sistemul sanitar local să funcționeze la parametrii normali, în beneficiul asiguraților.

Această primă întâlnire a avut ca și scop discutarea modalităților prin care CNAS și CJAS-urile pot răspunde mai bine nevoilor pe care pacienții le au în privința asigurărilor publice de sănătate”, ne-a declarat directorul general al CAS Vâlcea, ec. Alin VOICULEȚ.