Tâlhărie pe terenul de sport într-o comuna din Vâlcea. Suspectul a fost arestat

O adolescentă a fost tâlhărită chiar pe terenul de sport al localității. Incidentul a avut…

O adolescentă a fost tâlhărită chiar pe terenul de sport al localității. Incidentul a avut loc îm data de  17 septembrie a.c., la Ionești, iar suspectul este un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Ionești, care acum este cercetat de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Vâlcea, la data de 16 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi sustras prin violență, un telefon mobil de la o minoră de 14 ani, ce se afla pe un teren de sport, în localitatea Ionești.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, cel în cauză a fost identificat, iar la data de 16 septembrie a.c, a fost desfășurată o percheziție domiciliară în localitatea Ionești, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și telefonul mobil sustras.

La data de 17 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar ieri, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.