A furat o mașină din Râmnicu Vâlcea și a plecat la plimbare fără permis de conducere

Ieri, 12 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de…

Ieri, 12 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Oteșani, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

În fapt, în data de de 11 octombrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu mai multe persoane, într-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea, i-ar fi fost sustrase cheile de la autoturism, precum și autoturismul cu care acesta venise și care era parcatîn fața blocului.

Ancheta polițiștilor a dat rezultate rapid, individul fiind identificat în trafic. Este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Oteșani, județul Vâlcea.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri preventive.